Per 1 Maart 2017 zoeken wij een Kok die ons team ondersteund. Wij kunnen je ook helemaal opleiden, wij koken vers puur en eten van dicht bij. Gerard kan je alle kneepjes van het echte koken zoals ze gewend zijn in top restaurants. Gerard heeft zijn koken geleerd bij Maison van de Boer, Klothoeve in Asten, Keizer in Gemert (was Gerard thuis!).

Wij zijn een Bistronomie, burgerhouse tapas restaurant is per direct op zoek naar een energieke kok , die met zijn/haar enthousiasme & creativiteit ons team kan versterken.

Je bent werkzaam van dinsdag tot en met zondag voor een 38 urige werkweek. Wil je meer werken ook om meer te leren dan kan dat we maken daar ruimte voor.

Je bent gastgericht.

Je bent collegiaal en vind het leuk om in een jong team te werken.

De Viersprong biedt: Horeca cao salaris

Een prettige werk omgeving

Een jong, gemotiveerd team van samen werkers.

Soort dienstverband: Lefst voltijd of part time kan ook.