1 maart tot 30 september dinsdag tot en met Zondag geopend vanaf  11 uur.

1 oktober tot 29 februari Woensdag tot en met Zondag geopend vanaf  11 uur.

Persoonlijke wensen met betrekking tot de samenstelling van gerechten  c.q. presentatie zijn uiteraard bespreekbaar.

Brunchen
 
Soep
Groenten en tomatensoep  

Brood
wit broodje, waldkorn de luxe,  en croissant.
Boeren wit en worstenbroodje en krentenbol.
 roggebrood , ontbijtkoek en knäckebröd.
verse fruitsalade

Beleg
Een fraai opgemaakte fijne vleeswarenkraam met o.a. Boerenachterham, Fricandeau en rosbief.
Een combinatie van brie en Hollandse kaas.
Zoet beleg zoals : diverse confiture , chocolade pasta , pindakaas en hagelslag.

Warme gerechten
Roereieren met uitgebakken spekjes, gebakken uien en champignons.
Claresse ( vis uit de Mortel ) , kippenragout en kroket.

Nagerecht
Als afsluiting van dit brunchbuffet serveren wij een dessert bestaande uit soft ijs, warme kersen en slagroom. Hemelse modder.
 
Dranken
Onbeperkt koffie, jus o range, thee, melk, karnemelk
 
Kosten
De kosten voor dit uitgebreide brunchbuffet bedragen
3 tot 12 jaar  halve prijs
 
Grand dessert buffet!
Optioneel : Als bekroning op uw buffet kunnen wij een grande dessert verzorgen !Hetgeen op spectaculaire wijze middels rook en vuurwerk aan uw gasten zal worden gepresenteerd. Trefwoorden hierbij zijn : geflambeerde kersen , kaneelroomijs, aardbeienroomijs, banaanroomijs, vers fruitsalade, chipolata bavarois, aardbeien bavarois, mangobavarois, Irisch coffee bavarois, rum rozijnen bavarois, vanillebavarois, chocolade mousse.

Prijs, vraag naar uw budget de mogelijkheden en maak vrijblijvend een afspraak met Lieke Kruijssen 0493-599372